Sopimusoikeus

Sopimusoikeuden asiantuntija valmiina avustamaan

Tarvitsetko osaavaa apua sopimusoikeuden asioissa? Avustamme kaikenkokoisia asiakkaitamme erityyppisten sopimusten laadinnassa kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla. Sopimusoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa asiantuntijamme yhdessä asiakkaamme kanssa määrittelevät kulloiseenkin asiaan liittyvät prioriteetit ja mahdolliset ongelmakohdat, joita peilataan asiakkaamme tarpeisiin, tarkoituksiin ja neuvotteluasemaan. Lisäksi lakimiehemme edustavat ja avustavat asiakkaitamme sopimusneuvotteluissa asiakkaidemme sopimuskumppaneiden kanssa. Sopimusneuvotteluiden tarkoituksena on saada asiakkaallemme mahdollisimman edullinen, tarkoituksenmukainen ja tehokas sopimus.

Applexilla on runsaasti kokemusta sopimusoikeudesta

Asiantuntijoidemme erityisosaaminen ja kokemus useilta toimialoilta mahdollistavat oikein mitoitetut sopimukset, jotka tukevat asiakkaidemme liiketoimintaa sekä ennaltaehkäisevät myöhempiä ongelmia. Ammattimaisesti laaditut ja neuvotellut sopimukset ovat olennainen osa yritysten ennakoivaa riskienhallintaa ja jokapäiväistä liiketoiminnan harjoittamista. Asianmukaisesti ja ammattitaitoisesti laadittu sopimus, joka huomioi asiakkaamme ja alan käytännöt sekä toimintaympäristön, vähentää sopimusosapuolten välisten riitojen riskiä ja samalla turvaa asiakkaamme intressit mahdollisissa riitatilanteissa.

Tarvitsetko sopimusoikeuden asiantuntijan tukea sopimusten laatimisessa? Ota meihin yhteyttä ja kerro, kuinka voisimme palvella sinua.

Asiakastarinat

16.12.2020

Millog Oy – Puolustusvoimien strateginen kumppanuussopimus

Avustimme Millog Oy:tä 16.12.2020 solmittua Puolustusvoimien strategista kumppanuussopimusta koskeneessa neuvotteluprosessissa.

Lue lisää
11.2.2020

Vincit Oyj:n yhteistyösopimus Taksi Helsinki Oy:n kanssa

Applex edusti Vincit Oyj:tä sen solmiessa yhteistyösopimuksen Taksi Helsinki Oy:n kanssa digitaalisten palveluiden johtamisesta ja tuottamisesta Taksi Helsingille. Yhteistyön tarkoituksena on kehittää taksinvälityspalveluita koko Suomen markkinaan ja se on osa Vincitin uuden strategian mukaista kokonaisvaltaisempaa palvelutarjontaa.

Lue lisää