Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

No upcoming events at the moment.

Menneet tapahtumat

08.10.2020

WEBINAARI: TYÖNTEKIJÖIDEN KILPAILUKIELTOSOPIMUKSIA KOSKEVAT LAINMUUTOKSET

Työntekijöiden kilpailukieltosopimuksia koskevaan lainsäädäntään valmistellaan parhaillaan mer-kittäviä muutoksia, joista jokaisen työnantajan on syytä olla tietoinen. Hallituksen asiaa koskeva muutosesitys on tarkoitus antaa eduskunnalle jo lähiaikoina syksyllä. Muutosten suunnitellaan tulevan voimaan jo ensi vuoden alusta.

Lue lisää
25.09.2020

Ajankohtaista välimiesmenettelyistä ja digitaalisten forensiikkapalvelujen käytöstä välimiesmenettelyissä, aamiaistilaisuus

Tervetuloa kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä välimiesmenettelyistä ja digitaalisten forensiikkapalvelujen hyödyntämisestä riitaprosesseissa. Tilaisuudessa käydään läpi ajankohtaisia asioita välimiesmenettelyistä ja tuomioistuinmenettelyistä sekä opastetaan osallistujia menettelemään oikealla tavalla erimielisyystilanteissa.

Lue lisää
24.09.2020

HELSINKI: YSE:stä ja KSE:stä allianssimalliin – rakennusurakan ja -suunnittelun sopimuskysymykset, koulutus

Useat laajat infrahankkeet hoidetaan nykyään allianssiurakkana. Allianssimallilla pyritään varmistamaan se, että projektin kustannukset ja aikataulut eivät ylity. Tule kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä allianssiurakan hyödyistä ja riskeistä sekä käytännön kokemuksia toteutetuista allianssiurakoista.

Lue lisää
22.09.2020

WEBINAARI: Kone- ja laitetoimitussopimukset

Suomalaisilla yrityksillä on usein puutteita sopimuksissa. Suuriakin kone- ja laitetoimituksia toimitetaan puutteellisilla sopimuksilla eivätkä yrityksen aina ymmärrä vastuukysymyksiä. Erityisesti vastuukysymykset korostuvat kansainvälisissä kone- ja laitetoimituksissa. Tässä webinaarikoulutuksessa opit olennaisimmat asiat kone- ja laitetoimitussopimuksista. Lisäksi käsittelemme kone- ja laitetoimituksiin liittyviä huoltosopimuksia.

Lue lisää