Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

24.04.2024

Uusi rakentamislaki ja alueidenkäyttölaki käytännössä, etäkoulutus

Uusi rakentamislaki ja alueidenkäyttölaki käytännössä -koulutuksessa opit tärkeimmät asiat pitkään vireillä olleesta maankäyttö- ja rakennuslain uudistuksesta.

Lue lisää

Menneet tapahtumat

26.03.2024

Velkojana konkurssissa, etäkoulutus

Velkojana konkurssissa -koulutuspäivän jälkeen tiedät kaiken olennaisen konkurssimenettelyn riskeistä ja niiltä suojautumisesta.

Lue lisää
25.01.2024

Kansainvälisen kaupan ajankohtaiskatsaus — sopimusehtojen riskinhallinta sekä pakotteet tavara- ja palvelukaupassa, Helsinki/etäosallistuminen

Maksuttomassa aamiaisseminaarissamme käydään läpi kansainvälisen tavara- ja palvelukaupan sopimusriskejä ja erityisesti sitä, miten kansainvälisessä kaupassa voidaan suojautua riskeiltä oikeanlaisilla sopimusehdoilla.

Lue lisää
14.12.2023

Velkojana konkurssissa, etäkoulutus

Velkojana konkurssissa -koulutus on yleiskoulutus kaikille luotonhallinnan kanssa tekemisissä oleville, jotka voivat joutua arvioimaan konkurssimenettelyn vaikutuksia tai konkurssihakemuksen käyttöä perintäkeinona.

Lue lisää
17.11.2023

Due diligence ja yrityskaupan vastuut, aamiaistilaisuus, Helsinki/etäosallistuminen

Tervetuloa maksuttomaan aamiaistilaisuuteemme kuulemaan yrityskaupan due diligence -tarkastukseen valmistautumiseen ja toteuttamiseen liittyvistä näkökulmista sekä yrityskauppaan liittyvistä myyjän ja ostajan vastuukysymyksistä.

Lue lisää