Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

09.02.2023

Yritysjärjestelyn vaikutus työsuhteisiin, Helsinki

Yritysjärjestelyn vaikutus työsuhteisiin -koulutus on kattava tietopaketti työsuhteen osapuolten oikeuksista ja velvollisuuksista yritysjärjestelytilanteissa.

Lue lisää

Menneet tapahtumat

26.01.2023

Rakennusalan sopimukset käytännössä, Helsinki

Tässä koulutuksessa opitaan tärkeimmät asiat rakennusurakkasopimuksista ja rakennusurakoitsijan lakisääteisistä velvoitteista. Kurssilla käydään läpi tyypillisimmät ongelmatilanteet, jotka rakennusurakoitsija tai rakennuttaja voivat välttää käyttämällä oikeanlaisia sopimusehtoja rakennusurakoissa sekä toimimalla ehtojen edellyttämällä tavalla.

Lue lisää
12.01.2023

Työsopimus solmussa – työsuhdeasioiden aamiaisseminaari, Tampere/etäosallistuminen

Tervetuloa aamiaistilaisuuteemme kuulemaan ja keskustelemaan kiinnostavista ja ajankohtaisista työoikeuden teemoista. Tilaisuudessa on tarjolla aamiaista, verkostoitumista sekä ajantasaista tietoa mm. työntekijöiden kilpailukieltosopimuksista sekä työoikeuden tuoreesta oikeuskäytännöstä.

Lue lisää
25.11.2022

Yrityksen tiedonhallinnan lainalaisuudet ja teknologian mahdollisuudet, aamiaistilaisuus, Tampere

Tunnetko tiedonhallinnan lainalaisuudet ja teknologioiden mahdollisuudet? Applex järjestää IT-ratkaisuja tarjoavan Triuvare Oy:n kanssa 25.11. maksuttoman aamiaistilaisuuden keskeisistä organisaation tiedonhallintaan liittyvistä kysymyksistä ja haasteista.

Lue lisää
15.11.2022

YSE, RYHT ja KSE – vastuut rakennushankkeen sopimusketjuissa, etäkoulutus

Tässä koulutuksessa sinun on mahdollista saada kattava käsitys siitä, mitä seikkoja sopimusoikeudellinen korvausvastuu kattaa ja minkä vuoksi rakennusalan riidat kulkevat yleensä sopimusketjuja pitkin.

Lue lisää