Julkiset hankinnat

Julkiset hankinnat, siihen liittyvät lait ja juridiset prosessit sekä lainopillinen neuvonta – tarjouskilpailut, tarjousten laadinta ja hankintasopimukset

Lakimiehemme avustavat asiakkaitamme säännöllisesti julkisia hankintoja koskevissa prosesseissa ja tarjoavat julkisiin hankintoihin liittyvää neuvontaa ja konsultointia lain näkökulmasta. Meillä on runsaasti kokemusta esimerkiksi puolustus-, turvallisuus-, ICT- sekä terveydenhuollon toimialoihin liittyvistä julkisia hankintoja koskevista menettelyistä. Hankinta-asioissa konsultoimme asiakkaitamme myös tarjouskilpailuihin valmistautumisessa ja tarjousten laadinnassa sekä hankintasopimuksia koskevissa neuvotteluissa.

Julkisten hankintojen lain asiantuntijat palveluksessasi

Asiantuntijoillamme on lisäksi kattava kokemus julkisia hankintoja koskevista valitusprosesseista. Kokeneet lakimiehemme ovat hoitaneet useita julkisia hankintoja koskevia oikeudenkäyntejä kaikissa oikeusasteissa.

Kun tarvitset neuvontaa tai lain asiantuntijoiden tukea julkisiin hankintoihin tai hankintasopimuksiin liittyvissä kysymyksissä, ota meihin yhteyttä.