Yritys

Applex on kumppanisi yrityksen lakiasioiden hallinnassa

Applex Asianajotoimisto tarjoaa yrityksellenne kattavat liikejuridiikan palvelut. Palveluvalikoimamme, ammattitaitomme ja kokemuksemme takaavat sen, että pystymme palvelemaan erikokoisia ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä tehokkaasti. Palvelumme joustavat asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Kartoitamme juuri teidän yrityksellenne sopivimman toimintamallin, joka tarvittaessa skaalautuu joustavasti mahdollisiin tilanteiden muutoksiin.

Asiakaskuntamme koostuu sekä kotimarkkinoilla toimivista yrityksistä että kansainvälisesti suuntautuneista vientiyrityksistä. Palvelemme sekä perinteisten toimialojen että modernin teknologian alalla toimivia yrityksiä. Asiakkaidemme kokoluokka vaihtelee aloittavista start up-yrityksistä pörssiyhtiöihin. Usein asiakkaamme ovat kansainvälisiä ja kasvuhakuisia yrityksiä. Juristiemme ja yhteistyöverkostomme avulla tarjoamme käyttöönne luotettavat lakipalvelut ympäri maailman.

Applex mukana kansainvälisessä yhteistyöverkostossa

Applex on avustanut menestyksekkäästi monia suomalaisia yrityksiä kansainvälisen kaupan sopimusasioissa. Kattava yhteistyöverkostomme pitää sisällään vakiintuneet kumppanit kaikkiin keskeisiin vientimaihin. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että saat käyttöösi kohdemaan paikallisen lainsäädännön erikoisosaamisen.

Applex on jäsenenä kansainvälisessä Ally Law -verkostossa ainoana asianajotoimistona Suomessa. Ally Law koostuu johtavista liikejuridiikan osaajista eri puolilla maailmaa. Maailmanlaajuiseen palveluverkostoon kuuluu yli 70 lakialan yritystä ja yli 2000 lakimiestä ympäri maailman. Ally Law:n jäsenet ovat itsenäisiä asianajotoimistoja, joilla on vahva liikejuridiikan osaaminen ja asema kohdemaassa sekä kansainvälisen liiketoiminnan asiantuntemusta. Asiakkaamme saavat verkoston kautta laadukkaita ja kustannustehokkaita oikeudellisia palveluita globaalisti.

Asiakaslupauksemme

ASIAKASLÄHTÖISYYS

  • Olemme luotettu neuvonantaja. Asiakassuhteemme perustuvat yhteistyölle, läpinäkyvyydelle ja avoimelle kommunikaatiolle. Toimimme asiakkaidemme tukena ja tarpeisiin vastaten. Asiakkaamme menestys on meidän asiamme.

LAATU

  • Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Ratkaisuissamme on aina huomioitu asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja toimintaympäristö. Asiantuntijamme ovat oman oikeudenalansa erityisosaajia, jotka jatkuvasti kehittävät ja jakavat osaamistaan. Käytössänne on aina koko toimistomme ammattitaito ja kokemus. Laatu on meille kunnia-asia.

TEHOKKUUS

  • Työskentelytapamme on tehokas ja reagoimme ketterästi asiakkaan tarpeisiin. Toimimme aina kustannustehokkaasti.

VASTUULLISUUS

  • Toimintaamme ohjaa vastuullisuus, liiketoiminnan eettisyys ja ehdoton luottamuksellisuus. Työyhteisömme hyvinvointi on meille kunnia-asia. Tavoitteenamme on aina asiakkaan kannalta paras mahdollinen lopputulos.

Töihin Applexille

Jos olet kunnianhimoinen ja verkostoitunut liikejuridiikan ammattilainen tai haluat kehittyä sellaiseksi, kuulisimme mielellämme sinusta! Haemme vahvistusta erityisesti Tampereen tiimiin. Tarjoamme erinomaisen työilmapiirin sekä mahdollisuuden päästä mukaan palvelukonseptimme jatkokehittämiseen. Voit lähettää avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen info@applex.fi.