Kiinteistö- ja rakennusoikeus

Kiinteistö- ja rakennusoikeustiimimme asiantuntijat ovat asiakkaidemme käytettävissä kaikissa kiinteistö- ja ympäristöoikeudellisissa asioissa sekä näihin liittyvissä hallinto- ja riitaprosesseissa. Rakennusoikeus, kiinteistöoikeus sekä näitä koskevat sopimukset ja riidat ovat asiantuntijoidemme keskeisiä osaamisalueita. Olemme avustaneet vuosien varrella satoja päämiehiä erilaisissa rakennus- ja kiinteistöalan sopimus- ja riitaprosesseissa.

Palvelemme sekä rakennusliikkeitä, asunto-osakeyhtiöitä, kiinteistöyhtiöitä että yksityishenkilöitä laaja-alaisesti kaikissa rakennusoikeuteen liittyvissä sopimusasioissa, kuten kiinteistön kauppakirjojen, hallinnanjakosopimusten, vuokrasopimusten, maankäyttö- tai kehityssopimusten laadinnassa taikka laajemmissa kiinteistöjärjestelyissä.

Kokemuksesta tiedämme, että rakennusriitoja ja oikeudenkäyntejä ei voida aina välttää, mutta ongelmatilanteisiin liittyviä riskejä voidaan silti hallita ja minimoida. Asiantuntijoidemme oikeudenkäyntiosaaminen ja toimistomme resurssit varmistavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen myös niissä rakennus- ja urakkariidoissa, joissa ei päästä sovinnolliseen neuvotteluratkaisuun.

Yhteyshenkilömme