11.2.2020

Vincit Oyj:n yhteistyösopimus Taksi Helsinki Oy:n kanssa

Applex edusti Vincit Oyj:tä sen solmiessa yhteistyösopimuksen Taksi Helsinki Oy:n kanssa digitaalisten palveluiden johtamisesta ja tuottamisesta Taksi Helsinki Oy:lle. Yhteistyön tarkoituksena on kehittää taksinvälityspalveluita koko Suomen markkinaan ja se on osa Vincitin uuden strategian mukaista kokonaisvaltaisempaa palvelutarjontaa. Osana sopimuskokonaisuutta viisi Taksi Helsinki Oy:n työntekijää siirtyy Vincitin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Vincit Oyj on tamperelainen ohjelmistokehitykseen ja palvelumuotoiluun keskittynyt teknologiayritys. Vincitin osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö, joka tarjoaa taksipalveluita pääkaupunkiseudun lisäksi Kanta-Hämeessä, Pohjois-Savossa, Länsi-Suomessa ja Kittilän alueella. Yhtiöön kuuluu pääkaupunkiseudulla 1300 taksia ja valtakunnallisesti lähes 2000 taksia. Yhtiön omistavat yli 1000 helsinkiläistä taksiautoilijaa sekä Helsingin Taksiautoilijat ry.