Arkistot: Tapahtumat

10.03.2023

SOPIMUS SOLMUSSA – MITÄ VOIN TEHDÄ? Aamiaistilaisuus, Tampere/etäosallistuminen

Edellisessä sopimuskoulutuksessamme keskustelimme sopimusriskien hallinnasta ja siitä, miten tehdä mahdollisimman hyvä sopimus. Tällä kertaa keskitymme tilanteisiin, joissa sopimuskumppanisi ei noudata sopimusvelvoitteitaan. Mitä voit tehdä?

Lue lisää
25.05.2023

Rakennusalan sopimukset käytännössä, Helsinki

Rakennusalan sopimukset käytännössä -koulutuksessa opitaan tärkeimmät asiat rakennusurakkasopimuksista ja rakennusurakoitsijan lakisääteisistä velvoitteista. Kurssilla käydään läpi tyypillisimmät ongelmatilanteet, jotka rakennusurakoitsija tai rakennuttaja voivat välttää käyttämällä oikeanlaisia sopimusehtoja rakennusurakoissa sekä toimimalla ehtojen edellyttämällä tavalla.

Lue lisää
16.05.2023

Onnistunut exit – valmistaudu yritysjärjestelyyn oikein, etäkoulutus

Onnistunut exit – valmistaudu yritysjärjestelyyn oikein -koulutuksen tavoitteena on ohjata yrityskaupan osapuolia toimimaan menestyksekkäästi yritysjärjestelyprosessissa, ymmärtämään siihen liittyvien sopimusten riskit ja mahdollisuudet sekä due diligence prosessin tarkoitus.

Lue lisää
16.03.2023

YSE, RYHT ja KSE – vastuut rakennushankkeen sopimusketjuissa, etäkoulutus

YSE, RYHT ja KSE – vastuut rakennushankkeen sopimusketjuissa -koulutuksessa sinun on mahdollista saada kattava käsitys siitä, mitä seikkoja sopimusoikeudellinen korvausvastuu kattaa ja minkä vuoksi rakennusalan riidat kulkevat yleensä sopimusketjuja pitkin.

Lue lisää
26.01.2023

Rakennusalan sopimukset käytännössä, Helsinki

Tässä koulutuksessa opitaan tärkeimmät asiat rakennusurakkasopimuksista ja rakennusurakoitsijan lakisääteisistä velvoitteista. Kurssilla käydään läpi tyypillisimmät ongelmatilanteet, jotka rakennusurakoitsija tai rakennuttaja voivat välttää käyttämällä oikeanlaisia sopimusehtoja rakennusurakoissa sekä toimimalla ehtojen edellyttämällä tavalla.

Lue lisää
12.01.2023

Työsopimus solmussa – työsuhdeasioiden aamiaisseminaari, Tampere/etäosallistuminen

Tervetuloa aamiaistilaisuuteemme kuulemaan ja keskustelemaan kiinnostavista ja ajankohtaisista työoikeuden teemoista. Tilaisuudessa on tarjolla aamiaista, verkostoitumista sekä ajantasaista tietoa mm. työntekijöiden kilpailukieltosopimuksista sekä työoikeuden tuoreesta oikeuskäytännöstä.

Lue lisää
25.11.2022

Yrityksen tiedonhallinnan lainalaisuudet ja teknologian mahdollisuudet, aamiaistilaisuus, Tampere

Tunnetko tiedonhallinnan lainalaisuudet ja teknologioiden mahdollisuudet? Applex järjestää IT-ratkaisuja tarjoavan Triuvare Oy:n kanssa 25.11. maksuttoman aamiaistilaisuuden keskeisistä organisaation tiedonhallintaan liittyvistä kysymyksistä ja haasteista.

Lue lisää
15.11.2022

YSE, RYHT ja KSE – vastuut rakennushankkeen sopimusketjuissa, etäkoulutus

Tässä koulutuksessa sinun on mahdollista saada kattava käsitys siitä, mitä seikkoja sopimusoikeudellinen korvausvastuu kattaa ja minkä vuoksi rakennusalan riidat kulkevat yleensä sopimusketjuja pitkin.

Lue lisää
13.10.2022

Rakennusalan sopimukset käytännössä, Helsinki

Tässä koulutuksessa opitaan tärkeimmät asiat rakennusurakkasopimuksista ja rakennusurakoitsijan lakisääteisistä velvoitteista.

Lue lisää
02.09.2022

SOPIMUSTA TEKEMÄÄN — MIKÄ VOISIKAAN MENNÄ PIELEEN? AAMIAISTILAISUUS, Tampere/etäosallistuminen

Tervetuloa maksuttomaan aamiaistilaisuuteemme kuulemaan ja keskustelemaan sopimusriskien hallinnasta. Tilaisuuden asiantuntijoina toimivat Applexin kokeneet sopimusjuridiikan ja riidanratkaisun ammattilaiset, asianajajat Janne Haapakari, Leo Lagerstam ja Mika Miesmäki.

Lue lisää