Arkistot: Tapahtumat

24.04.2024

Uusi rakentamislaki ja alueidenkäyttölaki käytännössä, etäkoulutus

Uusi rakentamislaki ja alueidenkäyttölaki käytännössä -koulutuksessa opit tärkeimmät asiat pitkään vireillä olleesta maankäyttö- ja rakennuslain uudistuksesta.

Lue lisää
26.03.2024

Velkojana konkurssissa, etäkoulutus

Velkojana konkurssissa -koulutuspäivän jälkeen tiedät kaiken olennaisen konkurssimenettelyn riskeistä ja niiltä suojautumisesta.

Lue lisää
25.01.2024

Kansainvälisen kaupan ajankohtaiskatsaus — sopimusehtojen riskinhallinta sekä pakotteet tavara- ja palvelukaupassa, Helsinki/etäosallistuminen

Maksuttomassa aamiaisseminaarissamme käydään läpi kansainvälisen tavara- ja palvelukaupan sopimusriskejä ja erityisesti sitä, miten kansainvälisessä kaupassa voidaan suojautua riskeiltä oikeanlaisilla sopimusehdoilla.

Lue lisää
14.12.2023

Velkojana konkurssissa, etäkoulutus

Velkojana konkurssissa -koulutus on yleiskoulutus kaikille luotonhallinnan kanssa tekemisissä oleville, jotka voivat joutua arvioimaan konkurssimenettelyn vaikutuksia tai konkurssihakemuksen käyttöä perintäkeinona.

Lue lisää
17.11.2023

Due diligence ja yrityskaupan vastuut, aamiaistilaisuus, Helsinki/etäosallistuminen

Tervetuloa maksuttomaan aamiaistilaisuuteemme kuulemaan yrityskaupan due diligence -tarkastukseen valmistautumiseen ja toteuttamiseen liittyvistä näkökulmista sekä yrityskauppaan liittyvistä myyjän ja ostajan vastuukysymyksistä.

Lue lisää
21.09.2023

Rakennusalan sopimukset käytännössä, etäkoulutus

Tässä koulutuksessa opitaan tärkeimmät asiat rakennusurakkasopimuksista ja rakennusurakoitsijan lakisääteisistä velvoitteista. Kurssilla käydään läpi tyypillisimmät ongelmatilanteet, jotka rakennusurakoitsija tai rakennuttaja voivat välttää käyttämällä oikeanlaisia sopimusehtoja rakennusurakoissa sekä toimimalla ehtojen edellyttämällä tavalla.

Lue lisää
01.09.2023

EU:n uusi dataregulaatio ja liikesalaisuudet pk-yritysten näkökulmasta, aamiaistilaisuus, Tampere/etäosallistuminen

Tervetuloa maksuttomaan aamiaistilaisuuteemme kuulemaan EU:n uudesta laajasta ns. Big Five -dataregulaatiokokonaisuudesta pk-yritysten näkökulmasta. Lisäksi tilaisuudessa käsitellään keskeisiä liikesalaisuuksiin ja henkilötietojen suojaan liittyviä asioita EU Data Actin osalta.

Lue lisää
23.05.2023

Whistleblowing-tutkinta ja käsittelijän vastuut, etäkoulutus

Whistleblowing- eli ilmoittajansuojelulaki asettaa vaatimuksia ilmoituskanavan kautta tehtyjen ilmoitusten käsittelylle. Whistleblowing-tutkinta ja käsittelijän vastuut -koulutuksesta saat erinomaisen kokonaiskuvan whistleblowing-kanavaan tulevien ilmoitusten käsittelijöiden oikeuksista ja lakisääteisistä velvoitteista.

Lue lisää
05.05.2023

Due diligence — yrityksen kuntotesti, aamiaistilaisuus, Tampere/etäosallistuminen

Tervetuloa maksuttomaan aamiaistilaisuuteemme kuulemaan ja keskustelemaan due diligence -tarkastukseen ja siihen valmistautumiseen liittyvistä näkökulmista ostajan ja myyjän kannalta. Päivän teemaa eli DD-prosessia käsitellään juridisesta (LDD), taloudellisesta (FDD) ja verotuksellisesta (Tax DD) näkökulmasta.

Lue lisää
12.10.2023

Tietoturvaloukkaukset — ennaltaehkäise ja reagoi, etäkoulutus

Tässä koulutuksessa saat paljon käytännön vinkkejä tietoturvaloukkaukseen reagoimiseen ja riskien ennaltaehkäisyyn. Älä jää enää arvuuttelemaan ilmoitusten tekoa, vaan tule koulutukseen kuulemaan sertifioidun tietosuoja-asiantuntijan vinkit haastekohtiin!

Lue lisää