03.10.2024

YSE, RYHT ja KSE – vastuut rakennushankkeen sopimusketjuissa, etäkoulutus

 

Rakennusalan yleisimmät sopimukset haltuun

Urakoitsija, suunnittelija, tavarantoimittaja – mitä rakennusalan ammattilaisen tulee tietää? Tunnetko YSE1998-, KSE2013- ja RYHT 2000-ehtojen systematiikan ja vastuumekanismit riittävällä tavalla? Tule ottamaan rakennusalan sopimusten toimitus- ja vastuunjakomekanismit kerralla haltuun.

YSE, RYHT ja KSE – vastuut rakennushankkeen sopimusketjuissa -koulutuksessa sinun on mahdollista saada kattava käsitys siitä, mitä seikkoja sopimusoikeudellinen korvausvastuu kattaa ja minkä vuoksi rakennusalan riidat kulkevat yleensä sopimusketjuja pitkin.

Lisäksi saat tietoa erilaisista mahdollisuuksista rajoittaa osapuolten vastuuta sekä tähän liittyvästä oikeuskäytännöstä. Koulutuksessa käsittelemme myös vastuun jakautumista tilanteessa, jossa osa sopimusketjun sopimuksista on solmittu käyttämällä eri yleisiä ehtoja kuin muut sopimukset.

Hyödyt

Saat tietopaketin rakennusalan yleisimpiä sopimuksia koskevista riskeistä ja ratkaisuvaihtoehdoista, joista on hyötyä sopimusneuvotteluissa. Näkökulmana ovat oikeuskäytännöt sekä muut oikeuslähteet.

Kenelle

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka työskentelevät rakennusalan sopimusten parissa. Koulutuksessa käsitellään asioita, joilla on merkitystä rakennusurakoitsijoille, rakennuttajille, suunnittelijoille, valvojille ja tavarantoimittajille.

Ajankohta

03.10.2024 klo 9.30 – 15.30


Ohjelma

  • Rakennushankkeeseen osallistuvien rooleista
  • Vastuista ja vastuunrajoituksista sopimusketjussa yleisesti
  • Vastuunrajoitukset
  • YSE 1998 mukainen vastuu
  • KSE 2013 mukainen vastuu
  • RYHT 2000 mukainen vastuu
  • RYHT ja YSE: yhteensovittamisen case-esimerkkejä

Lisätietoja ja ilmoittautuminen yhteistyökumppanimme sivuilla→

Kouluttajat