24.11.2022

Paluu tulevaisuuteen – Aleksi Aakula Applexin osakkaaksi

Asianajaja, KTM Aleksi Aakula on kutsuttu Applexin osakkaaksi 23.11.2022 alkaen. Aleksi siirtyy Applexille Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy:stä. Aleksi on osalle Applexin asiakkaista jo entuudestaan tuttu, sillä hän aloitti uraansa Applexin palveluksessa 2012–2016. Nyt hän palaa vahvistamaan Applexin tiimiä erityisesti rakennus- ja projektijuridiikan sekä riitojen ratkaisun osalta. Aleksi ryhtyy vetämään toimistomme rakennusoikeuspraktiikkaa.

”On ilo saada toimiston oma kasvatti takaisin”, kommentoi Applexin toimitusjohtaja Janne Haapakari.  ”Aleksin paluu vahvistaa merkittävästi Applexin asemaa markkinalla erityisesti rakennus- ja kiinteistöalan juridisissa palveluissa aina hankkeen kehitysvaiheesta takuuselvittelyihin ja riidanratkaisuun.”

Viime vuosina Aleksi on toiminut neuvonantajana muun muassa Suomen mittakaavassa merkittävissä alueellisissa kiinteistökehityshankkeissa sekä toiminut neuvonantajana merkittävissä ja uraauurtavissa kestävän rakennetun ympäristön asumiskohteissa. Samoin Aleksi on neuvonut useissa energia-alan hankkeissa ja järjestelyissä. Riitojen ratkaisun osalta Aleksi on hoitanut laajoja urakkariitoja sekä myös yleisempiä sopimus- ja vahingonkorvausasioita.

”On mahtavaa havaita, miten Applex on kasvanut ja kehittynyt tässä reilun kuuden vuoden aikana niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin, ja miten palvelutarjoama on laajentunut. Hyppään innolla mukaan!” kertoo Aleksi Aakula tunnelmistaan paluuta koskien.

Toimeksiantotyön lisäksi Aleksi on luennoinut säännöllisesti keskeisissä kiinteistö- ja rakennusalan järjestöissä muun muassa Rakennusurakan yleisistä sopimusehdoista YSE 1998 ja Konsulttitoiminnan yleisistä sopimusehdoista KSE 2013.

Lämpimästi tervetuloa takaisin Applexille Aleksi!