1.9.2023

Netum Group Oyj – Buutti Oy:n osto

Asianajotoimisto Applex edusti Netum Group Oyj:tä sen ostaessa Buutti Oy:n koko osakekannan. Yritysjärjestely astui voimaan 1.9.2023.

Netum Group Oyj on julkishallinnolle ja yritysasiakkaille digitalisaatio- ja muita IT-palveluita tuottava yritys, jonka osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 29,1 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 300 henkilöä Suomessa.

Buutti Oy on IT-alan konsultointi- ja ohjelmistokehitystalo, joka on kasvanut yli 100-henkiseksi ohjelmistokehittäjien, kouluttajien ja muiden ICT-ammattilaisten joukoksi. Buutti tarjoaa liiketoiminnan kannalta kriittisiä ohjelmistokehityspalveluita asiakaskunnalleen, joka koostuu pääosin yrityksistä tietoliikennetekniikan, terveydenhuollon sekä pankki- ja rahoitussektorin aloilla. Yhtiön vuoden 2022 liikevaihto oli 9,3 miljoonaa euroa.

Kaupassa Buutti Oy:n yritysarvo (EV) on 10,0 miljoonaa euroa. Kauppahintaan sisältyvät lisäksi ylimääräiset kassavarat järjestelyn täytäntöönpanoajankohtana. Lisäksi myyjillä on mahdollisuus tilikauden 2024 liikevaihto- ja liikevoittotavoitteiden saavuttamiseen sidottuun lisäkauppahintaan. Kauppahintaa koskeva tieto on julkaistu ostajan yhtiötiedotteella.