26.03.2020

WEBINAARI: Koronavirus ja sopimusvaikutukset

 

Voiko koronavirus aiheuttaa ylivoimaisen esteen sopimuksen täyttämiselle?

Koronavirus COVID-19 on edennyt maailmanlaajuiseksi pandemiaksi. Tämän seurauksena monien yritysten voi olla hankala suoriutua omista sopimusvelvoitteistaan, kun viranomaiset ympäri maailman ovat antaneet erilaisia liiketoimintaan merkittävästi vaikuttavia määräyksiä ja suosituksia. Pääsäännön mukaan sopimukset on pidettävä, mutta voiko koronavirus aiheuttaa suoritusvelvollisuudesta vapauttavan ylivoimaisen esteen (Force Majeure) sopimuksen täyttämiselle?

Osallistu Asianajotoimisto Applexin maksuttomaan webinaariin, jossa saat arvokasta tietoa ja käytännönläheisiä vinkkejä seuraavista aiheista:

  • Koronaviruksen vaikutukset liiketoimintaan ja hankintaketjuihin
  • Sopimuksen sitovuuden periaate ja ylivoimainen este (Force Majeure)
  • Voiko koronavirus aiheuttaa ylivoimaisen esteen sopimuksen täyttämiselle?
  • Milloin vahingonkorvausvelvollisuus voi syntyä?
  • Miten koronaviruksen aiheuttamiin haasteisiin voi varautua ja miten nyt kannattaa toimia?

Tilaisuuden puhujana toimii lakimies, Senior Associate Ville Vainio. Ville avustaa asiakkaitamme päivittäin erilaisten kotimaisten ja kansainvälisten sopimusoikeudellisten toimeksiantojen parissa, kuten hankinta- ja toimitussopimusten sekä muiden kaupallisten sopimusten laadinnassa ja neuvottelemisessa.

Aika: torstai 26.3.2020 klo 10.00 – 11.00

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 25.3.2020. Tilaisuus on maksuton. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

ASIANTUNTIJA