10.03.2023

SOPIMUS SOLMUSSA – MITÄ VOIN TEHDÄ? Aamiaistilaisuus, Tampere/etäosallistuminen

 

AAMIAISTILAISUUS, Tampere + etäosallistumismahdollisuus

Edellisessä sopimuskoulutuksessamme keskustelimme sopimusriskien hallinnasta ja siitä, miten tehdä mahdollisimman hyvä sopimus. Tällä kertaa keskitymme tilanteisiin, joissa sopimuskumppanisi ei noudata sopimusvelvoitteitaan. Mitä voit tehdä?

Tervetuloa maksuttomaan aamiaistilaisuuteemme kuulemaan ja keskustelemaan siitä, miten sopimusrikkomukseen tulee reagoida, ja minkälaisia oikeussuojakeinoja on käytettävissä rikkomusten varalla. Tilaisuuden asiantuntijoina toimivat Applexin kokeneet sopimusjuridiikan ja riidanratkaisun ammattilaiset, asianajajat Leo Lagerstam ja Mika Miesmäki sekä lakimies Juho Leppänen.

Toisinaan sopimussuhteissa tapahtuu niin sanottuja suoritushäiriöitä, joiden vuoksi sopimuksen mukainen suoritus on jäänyt tekemättä kokonaan tai sitä ei ole suoritettu sopimuksen edellyttämällä tavalla. Sopimus saattaa myös olosuhteiden muutoksen vuoksi osoittautua epäedulliseksi yrityksellesi, mutta et tiedä, kuinka sopimuksesta voi irtaantua. Entä miten voit turvata taloudellisen asemasi, jos sopimuskumppaniasi uhkaa maksukyvyttömyys?

Tilaisuudessa keskustellaan niistä keskeisimmistä asioista, jotka on syytä pitää mielessä suoritushäiriötilanteissa.

Aamiaistilaisuutemme on maksuton ja se soveltuu kaikille, jotka ovat tekemisissä yrityksen sopimusasioiden kanssa, kuten toimitusjohtajat, talousjohtajat ja muut yrityksen sopimusasioista vastaavat henkilöt.

Ilmoittautuminen pyydetään 5.3.2023 mennessä.

AIKA & PAIKKA

Perjantai 10.3.2023 klo 9–10.30, aamiainen tarjolla klo 8.30 alkaen.
Technopolis Asemakeskus, Tampere tai etäosallistuminen

Lähetämme ilmoittautuneille tarkemmat ohjeet osallistumiseen tilaisuuden lähestyessä.