05.05.2023

Due diligence — yrityksen kuntotesti, aamiaistilaisuus, Tampere/etäosallistuminen

 

AAMIAISTILAISUUS, Tampere + etäosallistumismahdollisuus

Tervetuloa maksuttomaan aamiaistilaisuuteemme kuulemaan ja keskustelemaan due diligence -tarkastukseen ja siihen valmistautumiseen liittyvistä näkökulmista ostajan ja myyjän kannalta. Päivän teemaa eli DD-prosessia käsitellään juridisesta (LDD), taloudellisesta (FDD) ja verotuksellisesta (Tax DD) näkökulmasta.

Vaikka terminä due diligence onkin useammille meistä tuttu, vaihtelevat sen toteutustavat eri tilanteissa suuresti. Tilaisuudessa keskustellaan siitä, mikä ylipäätänsä on due diligence -prosessin perimmäinen tarkoitus, miksi se käytännössä jokaisen yritysjärjestelyn osana tehdään, miten siihen tulisi puolin ja toisin valmistautua sekä miten se on järkevää toteuttaa. Tavoitteena on auttaa ymmärtämään, mikä merkitys onnistuneella DD-prosessilla on osana yritysjärjestelyn toteuttamista ja miten siitä saadaan paras hyöty myös järjestelyn toteuttamisen jälkeen.

Tilaisuuden alustajina toimivat Applexilta yritysjärjestelyihin erikoistuneet asianajajat Anni Alamettälä ja Janne Haapakari sekä Moore Idman Oy:stä kokenut talous- ja veropuolen DD-prosessien osaaja, KHT Jussi Savio.

Tule paikalle tai ole etänä kuulolla, niin tiedät mitä on olla DD-ready!

Aamiaistilaisuutemme on maksuton ja se soveltuu kaikille, jotka ovat tekemisissä yritysjärjestelyjen ja yrityksen sopimusasioiden kanssa, kuten toimitusjohtajat, talousjohtajat ja muut yrityksen sopimusasioista vastaavat henkilöt sekä pääoma- ja enkelisijoittajat ja muut rahoituksen ja hallitustyöskentelyn ammattilaiset.

Ilmoittautuminen pyydetään 2.5.2023 mennessä.

AIKA & PAIKKA

Perjantai 5.5.2023 klo 9–10.30, aamiainen tarjolla klo 8.30 alkaen.
Technopolis Asemakeskus, Tampere tai etäosallistuminen

Lähetämme ilmoittautuneille tarkemmat ohjeet osallistumiseen tilaisuuden lähestyessä.

Tilaisuuden asiantuntijat