16.8.2023

Juhani Matinlassi Applexin osakkaaksi

Asianajaja, VT Juhani Matinlassi on kutsuttu Applexin osakkaaksi 7.8.2023 alkaen. Juhani siirtyy Applexille Roschier Asianajotoimisto Oy:stä. Juhani vahvistaa Applexin tiimiä erityisesti julkisten hankintojen ja kilpailuoikeuden sekä riitojen ratkaisun osalta. Lisäksi Juhani vastaa yhtiön Helsingin toimipisteen toiminnasta.

”On ilo saada Juhani osaksi tiimiämme”, kommentoi Applexin toimitusjohtaja Janne Haapakari. ”Juhanin mukaantulo vahvistaa merkittävästi asemaamme markkinalla erityisesti julkisten hankintojen juridisissa palveluissa ja tukee kasvutavoitteitamme pääkaupunkiseudulla.”

Viime vuosina Juhani on toiminut neuvonantajana muun muassa merkittävissä yrityskaupoissa sekä useissa ICT-, energia-, lääke-, liikenne- ja puolustusalan hankkeissa. Juhani on myös hoitanut useita julkisia sopimuksia koskevia oikeudenkäyntejä. Ennen siirtymistään asianajoalalle Juhani teki uran julkisella sektorilla ja muun muassa työskenteli useita vuosia Puolustusvoimien Pääesikunnassa kaupallisena juristina vastaten useista merkittävistä puolustusalan hankintaprojekteista ja oikeudenkäynnistä.

”On hienoa liittyä jo aiemmin arvostamaani toimistoon osakkaana ja päästä toteuttamaan yhdessä tiimin kanssa Applexin laajentumissuunnitelmia, joita jo aiemmin on ajettu määrätietoisesti. Olen erityisen innostunut palveluntarjontamme laajentamisesta Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, johon pääsen antamaan myös oman panokseni. Hyppään innolla mukaan!” kertoo Juhani siirtymisestään Applexille.

Lämpimästi tervetuloa Applexille, Juhani!