15.2.2021

Asianajotoimisto Applex tekee kasvuloikan

Asianajotoimisto Applex Oy juhlistaa kymmenettä toimintavuottaan vahvistamalla rivejään järjestelyllä, jonka yhteydessä yhtiön osakkaiksi on kutsuttu asianajajat Leo Lagerstam ja Mika Miesmäki.

Osana nyt sovittua järjestelyä Applexiin liittyy Leo ja Mika mukaan lukien kaikkiaan nelihenkinen alan huippuammattilaisten tiimi, jonka muut jäsenet aloittavat  työskentelyn Applexissa maaliskuun alussa. Järjestely vahvistaa Applexin asemaa johtavana pirkanmaalaisena liikejuridiikkaan erikoistuneena asianajotoimistona. Tavoitteenamme on samalla nousta myös valtakunnallisesti yhä merkittävämmäksi tekijäksi.

Leo Lagerstam toimii jatkossa Applexin insolvenssitiimin vetäjänä. Leo on nimetty arvostetuissa kansainvälisissä vertailuissa yhdeksi Euroopan parhaista insolvenssijuristeista useana peräkkäisenä vuotena. Konkurssi- ja yrityssaneerausasioiden lisäksi Leolla on vahvaa osaamista yritysjärjestelyistä, sopimusoikeudesta ja riitojen ratkaisusta.

Mika Miesmäki ryhtyy johtamaan Applexin työoikeustiimiä. Työoikeuden ohella Mika on kokenut sopimusasioiden ammattilainen ja merkittävä vahvistus riidanratkaisu- ja rakennusoikeusryhmiimme.

Toivotamme Leon ja Mikan sekä muut tiimimme uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi mukaan avustamaan asiakkaitamme ja kehittämään Applexista yhä parempaa liikejuridiikan erikoisosaajaa.

Lisätietoja asiasta antavat:

asianajaja, toimitusjohtaja Janne Haapakari (0400 919 326)
asianajaja Leo Lagerstam (040 777 4162)
asianajaja Mika Miesmäki (050 401 9188)

Osakas, asianajaja, varatuomari

+358 40 777 4162

leo.lagerstam@applex.fi

Osakas, asianajaja, varatuomari

+358 50 401 9188

mika.miesmaki@applex.fi