14.1.2020

Millog Oy – Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n osto

Applex edusti Millog Oy:tä sen ostaessa Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n kaikki osakkeet valtionyhtiö Suomen Erillisverkot Oy:ltä. Yritysjärjestely astui voimaan 2.1.2020.

Ostaja Millog ylläpitää Puolustusvoimien ja yhteiskunnan valmiuden kannalta kriittisten siviilitoimialojen kalustoa ja järjestelmiä. Millog-konsernin liikevaihto on yli 200 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on yli 1.000 työntekijää.

Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n liiketoimintaan kuuluu TETRA-verkkoihin soveltuvien päätelaitteiden myynti ja huoltotoiminta. Yritys on Airbus-radiopäätelaitteiden valtuutettu myynti- ja huoltopiste Suomessa. Yrityksen liikevaihto on noin 5,5 miljoonaa euroa ja sen asiakkaita ovat muun muassa Puolustusvoimat, poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos sekä muita valtion ja kuntien toimijoita.

Kauppa toteuttaa Millogin kasvustrategiaa, jonka mukaan yritys laajentaa toimintaansa uusille toimialoille ja uusiin pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Millog jatkaa Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n nykyistä liiketoimintaa sekä kehittää liiketoimintaa edelleen vastaamaan tulevaisuuden asiakastarpeita.

Osakas, asianajaja, FM, perhevapaalla

+358 40 7236899

anni.ala-mettala@applex.fi

Lakimies, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, OTM, tuomioistuinharjoittelussa

+358 50 5169340

sofia.toivonen@applex.fi

Lakimies, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, OTM

+358 400 711919

jami.jokinen@applex.fi