20.9.2017

Applex kansainvälisen Ally Law:n jäseneksi

Asianajotoimisto Applex on liittynyt jäseneksi kansainväliseen Ally Law -verkostoon ainoana asianajotoimistona Suomessa.

Ally Law koostuu johtavista liikejuridiikan osaajista eri puolilla maailmaa. Maailmanlaajuiseen palveluverkostoon kuuluu 61 lakialan yritystä ja yli 2000 lakimiestä ympäri maailman. Applexin asiakkaat saavat verkoston kautta laadukkaita ja kustannustehokkaita oikeudellisia palveluita globaalisti.

Ally Law:n jäsenet ovat itsenäisiä asianajotoimistoja, joilla on vahva liikejuridiikan osaaminen ja asema kohdemaassa sekä kansainvälisen liiketoiminnan asiantuntemusta.

Applexin henkilöstö ottaa innolla vastaan verkoston tuomat uudet mahdollisuudet ja vahvistaa Ally Law:n avulla entisestään palveluidensa laatua ja kattavuutta. Laaja globaali kontaktiverkosto takaa sen, että voimme tarjota jatkossa asiakkaillemme entistä laadukkaampaa osaamista ympäri maailman.

Applex on liikejuridiikkaan keskittynyt täyden palvelun asianajotoimisto. Palvelemme erityisesti yrityskaupoissa, sopimuksissa, yhtiöoikeudessa, kiinteistöjärjestelyissä ja riidanratkaisussa.