29.10.2021

WEBINAARI: Millä keinoin voin selvitä voittajana sopimuskumppanin konkurssi- tai yrityssaneerausmenettelyssä

 

  • Onko velkojalla todellisuudessa käytössään tehokkaita keinoja turvata oma asemansa sopimuskumppanin ajautuessa maksukyvyttömyyteen?
  • Mitä voin tehdä ennakollisesti ja mitä voin sopia pätevästi?
  • Mitä eri maksukyvyttömyysmenettelyitä on ja miten velkojan asema määräytyy?
  • Mitkä ovat oikeuteni velkojana?

Yritystoimintaan ja -maailmaan kuuluu sisäänrakennettuna elementtinä maksukyvyttömyysmenettelyt. Ne ovat markkinatalouden tapa poistaa kierrosta ylipääsemättömiin vaikeuksiin ajautunutta liiketoimintaa. Näissä tilanteissa velkojien asema voi olla heikko, mutta ennakoivasti ja osaavasti toimivalla velkojalla on käytössään keinoja, joilla sopimuskumppanin vaikeuksiin voi varautua. Velkojan on myös hyvä ymmärtää, miten velkojan asema määräytyy eri maksukyvyttömyysmenettelyissä ja miten on mahdollista turvata omaa asemaansa maksunsaannissa mahdollisimman kattavasti.

Tule kuulemaan, millaisia mahdollisuuksia sinulla voi olla käytettävissäsi. Tilaisuuden puhujana on asianajaja Leo Lagerstam. Hän on erikoistunut yhtiöiden maksukyvyttömyysmenettelyihin ja yritysjuridiikkaan yli 20 vuoden ajan. Lagerstam on tunnustettu muun ohella Chambers Europe ja Who’s Who Legal -julkaisuissa yhdeksi Suomen johtavista insolvenssijuristeista.

AIKA & PAIKKA

Perjantai 29.10.2021 klo 9.00–10.30
Webinaari

Ilmoittautuminen pyydetään 25.10.2021 mennessä. Tilaisuus on maksuton. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian.

 

KOULUTTAJA

Osakas, asianajaja, varatuomari

+358 40 777 4162

leo.lagerstam@applex.fi