25.09.2020

Ajankohtaista välimiesmenettelyistä ja digitaalisten forensiikkapalvelujen käytöstä välimiesmenettelyissä, aamiaistilaisuus

 

Tervetuloa kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä välimiesmenettelyistä ja digitaalisten forensiikkapalvelujen hyödyntämisestä riitaprosesseissa. Tilaisuudessa käydään läpi ajankohtaisia asioita välimiesmenettelyistä ja tuomioistuinmenettelyistä sekä opastetaan osallistujia menettelemään oikealla tavalla erimielisyystilanteissa. Erityisesti käydään läpi digitaalisia forensiikkapalveluja ja niiden hyödyntämistä oikeudenkäynneissä ja välimiesmenettelyissä. Usein riittävän todistelun varmistaminen vaatii oikeita menettelytapoja ja asiantuntijoiden apua jo prosessin alkuvaiheessa. Lisäksi käydään läpi välimiehen valintaprosessia kansainvälisissä välimiesmenettelyissä.

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu kaikille, jotka ovat tekemisissä välimiesmenettelyihin, tietojen säilyttämiseen ja hakemiseen liittyvien kysymysten kanssa.

AIKA & PAIKKA

Perjantai 25.9.2020 klo 8.30 – 11.15
Eteläesplanadi 8, 00130 Helsinki

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä webinaarilinkin kautta.

Ohjelma:

8.30 – 9.00 Kahvitarjoilu ja verkostoitumista

9.00 – 9.15 Tilaisuuden avaus, asianajaja, KTM Petri Nevalainen

9.15 – 10.00 Ajankohtaista välimiesmenettelyistä ja huomioitavia seikkoja, asianajaja, Pekka Aho

  • editiovaatimukset välimiesmenettelyissä
  • välityslausekkeet ja välitystuomioiden kansainvälinen täytäntöönpano
  • IBA:n säännökset todistelun vastaanottaminen IBA sääntöjen mukaan

10.00 – 10.45 Digital Forensic services, Andrej Bondarenko, CEO of Difseco Oy (esitys englanniksi/presentation in English)

  • mitä on digitaalinen forensiikka / What is digital forensic?
  • miten hyödyntää elektronista forensiikkaa oikeudenkäynneissä ja välimiesmenettelyissä? How to use digital forensic services in litigation and arbitration process

10.45 – 11.15 Factors to consider when selecting arbitrators in international arbitration cases, Roman Zykov, Attorney-at-Law (esitys englanniksi/presentation in English)

Sitova ilmoittautuminen 16.9.2020 mennessä.
Tilaisuus on maksuton. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian.

KOULUTTAJAT