17.11.2023

Due diligence ja yrityskaupan vastuut, aamiaistilaisuus, Helsinki/etäosallistuminen

 

AAMIAISTILAISUUS, Helsinki + etäosallistumismahdollisuus

Tervetuloa maksuttomaan aamiaistilaisuuteemme kuulemaan yrityskaupan due diligence -tarkastukseen valmistautumiseen ja toteuttamiseen liittyvistä näkökulmista sekä yrityskauppaan liittyvistä myyjän ja ostajan vastuukysymyksistä.

Tilaisuudessa keskustellaan siitä, mikä on due diligencen tarkoitus, miksi se tehdään yritysjärjestelyn osana, miten siihen tulisi puolin ja toisin valmistautua sekä miten se on järkevää toteuttaa. Lisäksi keskustelemme yrityskaupan vastuista myyjän ja ostajan näkökulmasta: millaisista korvauskysymyksistä yrityskaupan yhteydessä neuvotellaan, millaisia kauppakirjan ehtoja korvausvastuisiin tyypillisesti liittyy ja miten due diligencen löydökset vaikuttavat korvausehtoihin.

Tilaisuuden alustajina toimivat Applexilta yritysjärjestelyihin erikoistuneet asianajajat Anni Alamettälä ja Jukka Tanhuanpää.

Aamiaistilaisuutemme on maksuton ja se soveltuu kaikille, jotka ovat tekemisissä yritysjärjestelyjen ja yrityksen sopimusasioiden kanssa, kuten toimitusjohtajat, talousjohtajat ja muut yrityksen sopimusasioista vastaavat henkilöt sekä pääoma- ja enkelisijoittajat ja muut rahoituksen ja hallitustyöskentelyn ammattilaiset.

Ilmoittautuminen pyydetään 13.11.2023 mennessä.

AIKA & PAIKKA

Perjantai 17.11.2023 klo 9–10.30, aamiainen tarjolla klo 8.30 alkaen.
Tapahtumatalo Bank (Unioninkatu 20, 00130 Helsinki) tai etäosallistuminen

Lähetämme ilmoittautuneille tarkemmat ohjeet osallistumiseen tilaisuuden lähestyessä.