20.5.2021

TREILI OY – Yhteistyökumppanuus työoikeudellisissa asioissa

Applex toimii sosiaalialan pioneerina toimivan yhteiskunnallisen Treili Oy:n yhteistyökumppanina ja neuvonantajana työoikeudellisissa asioissa.

Treili Oy:n toimitusjohtaja Leena Lehtonen kuvailee yhteistyötä: ”Toimialalla, jolla yli 80 % kuluista muodostuu henkilöstökuluista, ei voida välttyä työoikeudellisilta kysymyksiltä. Meillä Treilillä vakiintuneeksi käytännöksi onkin muodostunut kysyä neuvoa ja sparrausta Applexista.

Työpuitteiden rakentaminen hallinnollisesti ja juridisesti kestävälle pohjalle luo luottamusta koko organisaatioon, lisää työhyvinvointia ja tuo kilpailuetua yritykselle.  Etenkin jos organisaation oma juridinen osaaminen on ohut, kysymyksiä kannattaa pallotella yhdessä asiantuntijan kanssa.

Applex tarjoaa apua ennakoiden ja epäröimättä niin isoissa kuin pienissäkin asioissa. Ammatillisen osaamisen ja kokemuksen lisäksi Applexilla on taito nähdä juridisen kysymyksen ja haasteen takana oleva ihmisyys ja inhimillisyys. Tätä piirrettä ei voi väheksyä, kun ollaan tekemisissä ihmisten syvimpien asioiden, kuten työn, toimeentulon ja tunteiden kanssa.”

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen yhteiskunnallinen yritys, joka tarjoaa mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita, työhyvinvointipalveluita ja perhetyön palveluita sekä kaikkien näiden koulutus- ja kehittämispalveluita. Treilin palveluksessa työskentelee noin 200 Mielenterveys-, päihde- ja vanhustyön asiantuntijaa.

Tiimi

Osakas, asianajaja, varatuomari

+358 50 401 9188

mika.miesmaki@applex.fi