5.9.2022

Nordic Sales Crew Oy:n myynti Face2Face Creatives Groupille

Asianajotoimisto Applex edusti myyjiä yritysjärjestelyssä, jossa Euroopan kenttämarkkinoinnin ja viestinnän alan markkinajohtaja, norjalainen Face2Face Creatives osti Suomen kasvotusten tapahtuvan kuluttajamyynnin markkinajohtaja Nordic Sales Crew Oy:n.

Nordic Sales Crew on Suomen johtava Face2Face-myynnin toimija. Yhtiön palvelut koostuvat Face2Face-myynnistä, ständimyynnistä ja Door2Door-myynnistä. Yhtiön liikevaihto on noin 6,3 miljoonaa euroa ja se työllistää Suomessa noin 150 henkilöä.

Ostaja Face2Face Creatives on palkittu täyden palvelun kampanjatoimisto, jolla on alan kokemusta yli 20 vuoden ajalta. Yritys tarjoaa yrityksille markkinoinnin ja myynnin palveluita hyödyntäen strategista ja visuaalista suunnitteluosaamista sekä teknologiaa tarjotakseen mitattavia tuloksia kumppaneilleen. Face2Face Creatives on toiminut vaikuttavien brändien, kuten Porschen, Apple Payn, Carrefourin, Fortumin ja Credit Suissen kanssa. Yrityksen päätoimistot sijaitsevat Oslossa, Tukholmassa, Helsingissä, Berliinissä, Brysselissä sekä Zürichissä.