2.6.2022

Hallintoakatemian myynti Eduhouselle

Toimimme myyjien oikeudellisena neuvonantajana yritysjärjestelyssä, jossa Eduhouse Oy hankki Hallintoakatemian (Suomen Videokoulutus Oy) koko osakekannan.

Hallintoakatemia on tunnettu toimija julkishallinnon alalla Suomessa. Se on osallistunut lähes kaikkien Suomen kuntien osaamisen, hallinnon ja toiminnan kehittämiseen. ”Hallintoakatemian palvelut keskittyvät julkishallinnon ammattilaisten arjen työkalujen ja menetelmien kouluttamiseen. Koulutuksia vetävät alan kokeneimmat asiantuntijat, jotka tekevät itse työtä samojen teemojen parissa ja näin tuntevat koulutettavien työympäristöt ja tarpeet. Yhteistyö tuttujen palvelujen ja ammattilaisten kanssa jatkuu ennallaan, mutta Eduhousen jatkuvan oppimisen mallia ja palvelualustaa hyödyntämällä julkishallinnon koulutusmahdollisuudet lisääntyvät ja laatu kehittyy vielä entisestään”, kertoo Hallintoakatemian toimitusjohtaja Tuuli Tarukannel.

Eduhouse on suomalainen Learning-as-a-Service-markkinajohtaja (LaaS). Eduhousen LaaS-palvelulla asiakasorganisaatiot saavat kuukausitilauksella työntekijöidensä käyttöön laajan verkkokoulutuskirjaston ja edistyksellisen verkko-oppimisalustan. Koulutukset keskittyvät talous-, palkka- ja henkilöstöhallintoon, liikejuridiikkaan sekä IT-taitoihin. Yrityskaupan myötä Eduhousen palveluvalikoima laajenee yksityiseltä sektorilta tukemaan myös julkishallinnon ammattilaisten jatkuvaa oppimista.

Suomalainen oppimispalveluiden Netflix laajenee kunta-alalle – Eduhouse ostaa Hallintoakatemian

Tiimi

Osakas, toimitusjohtaja, asianajaja

+358 40 091 9326

janne.haapakari@applex.fi